Dubinsko čišćenje tepiha i nameštaja

Zašto je neophodno

Dubinsko pranje tepiha-zar je baš neophodno? Pre svega zato što svi brinemo o zdravlju, pa samim tim i o čistoći svog doma. Trudimo se da svakodnevno čistimo, brišemo,… Ali da li je to dovoljno?

Za potpunu čistoću nije dovoljno da usisate tepih ili ga povremeno pomalo i

 očistite nekim sredstvima. A da li znate koliko čestica prašine i grinja ostane i dalje u tepihu i nakon redovnog kućnog čišćenja? Prosečan broj bakterija na tepihu je i do 4000 puta veći nego na wc šolji! Ipak wc šolju tretirate često nekim sredstvima i ne dozvoljavate njihovo razmnožavanje. A tepih?! A tu je i usisivač koji sakuplja dosta prašine i grinja, ali zamislite šta se dešava kada se sve te bakterije sakupe na jedno mesto u kesi usisivača i množe se, množe. Zato je i jedan od naših saveta da često menjate kese usisivača!

 
Zašto baš tepih servis Clean step

Mnogi su već shvatili koliko je u kućnim uslovima zaista teško omogućiti temeljno pranje tepiha i rešiti se prljavštine i pre svega grinja koje su izuzetno loše po naše zdravlje. Stoga su odlučili jednostavno da se liše tepiha i tako reše stvar. Zato vidite sve češće stanove i čak kuće bez tepiha. Ali zašto da izgubite sav taj komfor i estetski izgled kojima itekako doprinose čisti i lepi tepisi? I ono što je najbitnije, tepih je sjajan toplotni i zvučni izolator. E da ne biste se lišili svih pozitivnih strana tepiha, samo zbog jedne negativne, mi imamo rešenje. 

Za nas pranje tepiha do potpune čistoće je prioritet. Tepih servis Clean step je nastao iz razloga da pranje tepiha dovede do savršenstva tako da Vi možete mirne duše da spavate u svom domu i ne brinete o zdravlju i bezbednosti Vaših ukućana i Vas samih.

Savetujemo Vam da obavljate pranje tepiha u tepih servisu na svaka 3 meseca, što bi bilo idealno ili makar 2 puta godišnje kada pravite veliko spremanje.

Mi ćemo Vam sav posao olakšati ne samo pranjem tepiha, već i tako što po njih dolazimo lično i vraćamo Vam ih u kratkom roku, i to besplatno.

Call Now Button